/photos/go-travel-with-interrail.png

Låt oss dra på Interrailing!

33 Länder, 1 Interrail Pass

Börja planera ditt äventyr genom Europa.

Upptäck

Ett Interrail Pass ger dig praktiskt taget ändlösa möjligheter att resa inom 33 europeiska länder. Med ett Interrail Pass kan du luta dig tillbaka och njuta av vad som sker utanför fönstret medan du reser mellan dina valda destinationer.

Handla nu, betala senare

Klarna är en av de mest populära betalningsmetoderna på marknaden. Gör ditt köp idag och betala senare med Klarna. Välj den betalningsmetod som passar just dig. Klarna hanterar all information varsamt med högsta säkerhet så att du aldrig behöver känna dig otrygg.

Interrail Pass i din mobil

Utforska Europa med lätthet - Njut av mer flexibilitet än någonsin tidigare med Interrail Mobile Pass. Köp och få omedelbar leverans direkt till din mobila enhet. Res inom 11 månader från och med ditt köp, valet är ditt.

Ge bort den perfekta presenten!

Med ett presentkort ger du bort upplevelser och minnen för livet. Mottagaren väljer vart och när det är dags att resa. Gör det ännu mer personligt genom att designa ditt eget presentkort.

Läs mer
​​Din biljett till Europa

Ett Interrail Pass är giltigt som en resebiljett hos alla deltagande järnvägsföretag i Europa. Det betyder att du köper en resebiljett och behöver endast komplettera denna med en platsreservation där det behövs.

Du kan hålla kostnaderna nere genom att välja att resa med regionaltåg. Dessa tar dig till Europas alla hörn. Regionaltåg är ett utmärkt alternativ till fullbokade höghastighetståg och nattåg.

Vi föreslår att du planerar och bokar dina platsreservationer så snart som möjligt, speciellt om du ska resa under högsäsong.

Interrail Pass

Ett Interrail Pass ger dig praktiskt taget obegränsade resemöjligheter inom 33 olika europeiska länder. Detta Pass är perfekt för dig som vill besöka flera länder; det kan vara en noggrant planerad resa eller någonting mer spontant. Valet är ditt.

Läs mer
Platsreservation

En platsreservation är en extra biljett till ditt Interrail Pass. Sittkraven kan variera beroende på vilket tåg du reser med. Se till att kolla upp vad som behövs för din resa i förväg. Platsreservationer är endast giltig tillsammans med ditt Interrail Pass.

Läs mer
Frågor & Svar

Har du några frågor? Vi har samlat ihop några av de vanligaste frågorna om att resa med Interrail. Behöver du ytterligare information? Kontakta vår kundtjänst, så hjälper vi dig gärna.

Kontakta Oss